Menu

Last minute in Noord Holland

Bent u op zoek naar een fijne vakantie aan het strand en kunt u niet wachten eropuit te gaan? Ontdek onze last minutes! Bij bungalowpark Campanula boekt u snel en gemakkelijk een last minute in Noord Holland. Het is zelfs mogelijk om een last minute te boeken voor komend weekend of midweek. U verblijft tijdens uw vakantie in luxe bungalows die van alle gemakken zijn voorzien.

Last minute Noord Holland

Bungalow aan het strand

Nog last minute een weekendje of weekje weg naar de kust? Bungalowpark Campanula ligt aan de prachtige stranden in Noord-Holland. Huur een fiets en ga erop uit, een vakantie op Bungalowpark Campanula is echt even tot rust komen. Op het park zijn 7 verschillende typen bungalows. Zo zijn er bungalows voor 4 of 6 personen en is er nu ook de prachtige beachvilla voor 6 personen.

Bekijk de accommodaties

Last minute Noord Holland vakantie

Tijdens uw last minute in Noord Holland kunt u allerlei leuke activiteiten ondernemen zoals de kaasmarkt in Alkmaar, een mooie wandel- of fietstocht door de natuur of uitwaaien op het strand. Ons bungalowpark bij het strand is gelegen in Sint Maartenszee nabij Amsterdam. Het is dan ook erg leuk om tijdens uw vakantie een dagje eropuit te gaan naar gezellig Amsterdam. Blijft u liever op ons bungalowpark aan zee? Geniet dan van ons overdekte zwembad, de sauna of de tennisbanen.

Last minute genieten aan zee

Bungalowpark Campanula is gelegen in Sint Maartenszee op slechts 5 minuten van de Noordzee. Voor een last minute aan zee hoeft u dus niet verder te zoeken. In no-time ligt u op uw handdoek op het strand te genieten van de zon en de zee. Wat wilt u nog meer bij een last minute aan zee?

Boek een last minute aan zee!