Menu

Een weekend weg met hond aan zee

Wilt u een weekend weg met hond aan zee?  Lekker samen uitwaaien op het strand van Sint Maartenszee. Op Bungalowpark Campanula, gelegen aan de Noordzeekust, in de kop van Noord-Holland is uw hond van harte welkom. Ons park ligt vlakbij het strand waardoor jullie samen mooie strandwandelingen kunnen maken!

Genieten van een weekend weg met hond aan zee

Uw huisdier is toegestaan in een bungalow van het type A. Verspreid over Bungalowpark Campanula staan bungalows van dit type, geschikt voor 4 of 6 personen en uw hond!. Kom helemaal tot rust en laat u verrassen door de prachtige omgeving waarin deze comfortabele bungalows staan. Een weekend aan zee met hond is ongelooflijk lekker voor jullie allebei. Samen genieten van zon, zee en strand. Bij ons is uw hond van harte welkom. Niet alleen voor een weekendje weg, maar ook voor een nachtje of vakantie is uw hond welkom.

Vakantiehuisje huren met hond

Deze bungalows zijn voorzien van een aparte keuken met onder andere afwasmachine, oven en magnetron. De badkamer heeft vloerverwarming en enkele bungalows hebben een openhaard. Bovendien zorgt het (overdekte) zonneterras ervoor dat u volop kunt genieten van de zonuren op het park.

BOEK UW WEEKEND WEG MET HOND

 

 

Weekend weg met hond