Menu

Weekend aan zee met hond

Met de familie op vakantie of weekend weg? Uw hond hoort daar natuurlijk ook bij! Bij Bungalowpark Campanula kunt u een weekend aan zee met hond boeken. Uw hond kan nu dus mee op vakantie en ook genieten van een heerlijke tijd aan de Hollandse kust.

Strandwandelingen met de hond

Vanaf ons bungalowpark in Sint-Maartenszee, tussen Den Helder en Alkmaar, verblijft u dicht bij het strand. Vanaf oktober t/m april mogen de honden vrij rondlopen op het strand. De rest van het jaar is het verplicht om honden aangelijnd te hebben tussen 7 uur en 20 uur. Na 20 uur is het weer toegestaand om ze vrij te laten lopen.

Als u op zoek bent naar een overnachting met uw trouwe viervoeter, neemt u dan eens een kijkje op ons bungalowpark. In diverse bungalows mag uw hond ook verblijven. Dat is wel zo gezellig! Lees ook meer over nachtje weg met hond aan zee.

Uitstapjes met hond in de omgeving

Naast heerlijk struinen over het strand kunt u nog veel meer leuks doen met uw hond. Bezoek bijvoorbeeld de Broekerveiling in Broek op Langedijk. Dit is de oudste doorvaargroenteveiling van Nederland. En het beste nieuws: uw hond is gewoon welkom! Neem deze dus gerust mee tijdens uw bezoek aan deze unieke veiling.

Een dagje Zaanse Schans

Een ander leuk uitstapje waarbij uw hond ook meer dan welkom is, is een dagje Zaanse Schans, Dit unieke stukje Holland, met houten huisjes, schuurtjes en werkplaatsen, geven een mooi beeld van het Hollandse leven van vroeger. En uw hond mag lekker met u mee. Gezellig he?

Welke bungalows voor een weekend aan zee met hond?

Als u tijdens uw vakantie aan zee met uw hond verblijft op ons bungalowpark, dan kunt u in de bungalow type A verblijven. In deze bungalow is het toegestaan om honden te logeren. De bungalow type A is er in twee uitvoeringen:

De ruime type A bungalows zijn voorzien van een aparte keuken met onder andere afwasmachine, oven en magnetron. Maar ook de luxe van een ruime badkamer met vloerverwarming, een ruime woonkamer en meerdere slaapkamers mogen niet ontbreken. Het grote voordeel is dat uw trouwe viervoeter van harte welkom is! En met alle ruimte, waaronder de tuin met terras, zal hij niets tekort komen. Ziet u zichtzelf al genieten in de tuin met een heerlijk drankje na een bewogen dag aan het strand?

Heeft u al een vakantie geboekt en komt u er achter dat huisdieren in de door u geboekte accommodatie niet toegestaan zijn? Laat het ons dat gerust weten. Wellicht is het nog mogelijk om uw vakantie om te boeken, zodat u wel in een accommodatie verblijft waar honden zijn toegestaan. Wij wensen u alvast een heerlijk weekendje aan zee!

Een heerlijke weekend aan zee

Om de vakantie van u en uw hond zo plezierig mogelijk te maken, kunt u ook gebruik maken onze faciliteiten. Behalve gratis Wi-Fi zijn er ook o.a. een overdekt zwembad, tennisbanen, minigolf en horeca aanwezig.

BOEK UW WEEKEND AAN ZEE MET HOND BIJ BUNGALOWPARK CAMPANULA!