Menu

Weekend aan zee met hond

Weekend aan zee met hond

Met de familie op vakantie of weekend weg? Uw hond hoort daar natuurlijk ook bij! Bij Bungalowpark Campanula kunt u een weekend aan zee met hond boeken. Uw hond kan nu dus mee op vakantie en ook genieten van een heerlijke tijd aan de Hollandse kust.

Strandwandelingen met de hond

Vanaf ons bungalowpark in Sint-Maartenszee, tussen Den Helder en Alkmaar, verblijft u dicht bij het strand. Vanaf oktober t/m april mogen de honden vrij rondlopen op het strand. De rest van het jaar is het verplicht om honden aangelijnd te hebben tussen 7 uur en 20 uur. Na 20 uur is het weer toegestaand om ze vrij te laten lopen.

Als u op zoek bent naar een overnachting met uw trouwe viervoeter, neemt u dan eens een kijkje op ons bungalowpark. In bepaalde bungalows mag uw hond ook verblijven. Dat is wel zo gezellig! Lees ook meer over nachtje weg met hond aan zee.

Welke bungalows voor een weekend aan zee met hond?

Als u tijdens uw weekend met hond verblijft op ons bungalowpark, dan kunt u in de bungalow type A verblijven. In deze bungalow is het toegestaan om honden te logeren. De bungalow type A is er in twee uitvoeringen:

De ruime type A bungalows zijn voorzien van een aparte keuken met onder andere afwasmachine, oven en magnetron. Maar ook de luxe van een ruime badkamer met vloerverwarming, een ruime woonkamer en meerdere slaapkamers mogen niet ontbreken.

Een heerlijke weekend aan zee

Om de vakantie van u en uw hond zo plezierig mogelijk te maken, kunt u ook gebruik maken onze faciliteiten. Behalve gratis Wi-Fi zijn er ook o.a. een overdekt zwembad, tennisbanen, minigolf en horeca aanwezig.

Boek uw weekend aan zee met hond bij Bungalowpark Campanula!