Uw eigen plekje op ons park?

Aanbod

Bent u een liefhebber van het strand? Dan is het toch heerlijk om bijvoorbeeld in de weekenden naar uw tweede huis aan het strand te kunnen rijden. Het strand is niet alleen in de zomer heerlijk, maar juist een uitgelegen plek om in de winter lekker uit te waaien, waarna u met een lekker glas wijn in uw tweede huis kunt nagenieten. 

Op Park Campanula te Sint Maartenszee zijn een aantal vrije staanplaatsen, waarop u uw eigen stacaravan of chalet kunt plaatsen.

Op Park Campanula, dat het gehele jaar geopend is, hebt u de beschikking over een overdekt zwembad, een wasserette, diverse speelveldjes voor de kinderen, twee tennisbanen en een midgetgolfbaan.  

Nieuwe chalets en caravans

  

Wat betreft chalets en stacaravans werkt Bungalowpark Campanula samen met gerenommeerde merken als chaletbouw Arcabo, Bergjes en Duntep.

Wij zijn lid van de ANWB en de Recron. Voor onze chalet plaatsen hanteren wij de Recron voorwaarden "Vaste plaatsen" Deze voorwaarden zijn in samenwerking met de ANWB en de Consumentenbond vastgesteld. Daardoor weet u als klant precies wat de afspraken zijn en komt u niet onverwacht voor verassingen te staan.

Op dit moment zijn er geen beschikbare kavels te huur

Geen producten