Menu

Verkoop

Stelt u zich eens voor: een eigen chalet of stacaravan vlakbij het strand. Wanneer u maar wilt er even helemaal tussenuit kunnen. Dichtbij huis en toch midden in de natuur op een bosrijk park. Een chalet kopen lijkt misschien onmogelijk, maar is in de praktijk dichterbij dan u denkt. Het aanbod aan chalets van park Campanula bevat ook zeker uw droomvakantiechalet.

Chalet kopen vlakbij het strand

Wanneer u besluit een chalet te kopen op Park Campanula, dan kiest u voor rust, ontspanning en gezelschap voor de hele familie. Het park beschikt over ruim 125 jaarplaatsen met elk een unieke ligging.

 

Een familiebedrijf met karakter

U bent te gast bij de familie Verduin waar de 3e generatie van de familie inmiddels werkzaam is binnen het bedrijf. Wij begrijpen dat het kopen van een chalet een flinke investering betekent, waar u lang plezier van wilt hebben. Daar kunt u bij ons zeker van zijn.

 

Autoluw

Chaletpark Campanula is autoluw. Dat betekent dat auto’s in principe altijd op de grote parkeerplaats staan en alleen op het park komen als er uit- of ingeladen moet worden.

 

Lege kavel voor nieuwbouw

In samenwerking met Duntep Mobiele Bungalows uit Staphorst gaan wij unieke kavels creëren waarop uw nieuwe recreatiewoning/Chalet kan worden geplaatst.

U heeft keuze uit type Mendoza, Faro en Mungo.

Op dit moment is kavel nummer 162 nog beschikbaar.

U heeft vrije inspraak in de indeling van de vakantiewoning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel Duntep op tel: +0522 201838 of kom het park eens vrijblijvend bekijken.