Menu

Vakantiepark Noord-Holland

Bungalowpark Campanula ligt op loop en fietsafstand van de Noord-Hollandse kust. Kom genieten in st. Maartenszee van een heerlijke vakantie op ons vakantiepark in Noord-Holland.

Vakantiepark aan de kust

De veelzijdige omgeving van Bungalowpark Campanula zorgt ervoor dat niemand zich zal vervelen tijdens een vakantie op ons vakantiepark. Natuurlijk is er het strand, de zee en de duinen voor een prachtige wandeling maar er zijn ook leuke dorpen en steden in de buurt. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de kaasmarkt in Alkmaar of ga een dagje winkelen in Amsterdam. 

Rondom het bungalowpark zijn verschillende fietsroutes door de prachtige omgeving. Ook wanneer u geen eigen fiets heeft meegenomen kunt u genieten van een heerlijke fietsvakantie. Op ons vakantiepark is namelijk een fietsverhuur waar u voor één of meerdere dagen een fiets kunt huren.

ontdek alle faciliteiten

Vakantiepark Noord-Holland

Sfeervol vakantiepark Noord-Holland

Op zoek naar een sfeervolle en comfortabele bungalow voor een vakantie of weekend weg in Noord-Holland? Op Bungalowpark Campanula staan verschillende accommodaties voor een heerlijke vakantie. Onze bungalows zijn van alle gemakken voorzien en helemaal compleet ingericht. Met veel privacy, ruimte en natuur rondom is het voor iedereen genieten!

U kunt kiezen uit bungalows voor 4, 5 of 6 personen. Tip voor hondenliefhebbers: in de bungalow A voor 4 personen en de bungalow A voor 5 personen is uw hond van harte welkom.

BEKIJK alle luxe bungalows

Bungalowpark Campanula heeft nu ook een ruime groepsaccommodatie! Deze sfeervolle groepsaccommodatie is voor macimaal 11 personen en compleet ingericht om de vakantie zeer comfortabel te maken.

Kom naar de kust!

Een vakantie aan de kust is ideaal om even bij te komen en lekker uit te waaien. Wilt u een weekendje weg naar de kust met uw hond? Ook dan bent u op ons vakantiepark in Noord-Holland van harte welkom. De omgeving en het bungalowpark lenen zich goed voor een mooie vakantie met uw hond.

BOEK uw welverdiende vakantie