Menu

Vakantiepark bij Amsterdam

Vakantiepark Amsterdam

Op vakantie naar Amsterdam? Dan is het handig om te boeken bij een vakantiepark vlakbij Amsterdam. Zo heeft u alle faciliteiten bij de hand en kunt u tijdens uw vakantie of weekend weg een dagje naar Amsterdam.

Vakantiepark Amsterdam

Een vakantie bij Bungalowpark Campanula geeft u door de zee en het strand een vrij gevoel. Even geen drukte, maar volledige ontspanning. De badplaats Sint Maartenszee ligt op korte afstand van het Noordzeestrand. Daarnaast is het gebied ook goed geschikt voor wandelen Noord-Hollands duingebied en fietsen.

Het natuurgebied 'Zwanenwater' herbergt vochtige duinvalleien, duingraslanden, duinheide en duinmeren. Met ruim 100 vogelsoorten en 450 verschillende soorten planten zijn de flora en fauna rijkelijk aanwezig.

Bezoek bruisend Amsterdam

Wilt u ter afwisseling iets anders doen dan de natuur bezoeken, dan kunt u de hoofdstad Amsterdam of kaasstad Alkmaar bezoeken. Gezellige steden met elk hun eigen karakteristieken. Ons vakantiepark Amsterdam bevindt zich op een uur rijden van de hoofdstad. Ook met de trein is de stad goed bereikbaar, alleen bent u dan iets langer onderweg. Een dagje Amsterdam is de moeite waard en er is zowel voor jong en oud genoeg te beleven! 

Overnachten op vakantiepark Amsterdam

Een weekens of dagje weg? Sluit af met een overnachting op Bungalowpark Campanula. Onze luxe bungalows bieden u een fijne en comfortabele nachtrust waardoor u helemaal uitgerust aan de volgende, leuke vakantiedag kunt beginnen.

Boek een vakantie op ons vakantiepark Amsterdam!