Menu

Vakantiepark bij Amsterdam

Op vakantie naar Amsterdam? Dan is het handig om te boeken bij een vakantiepark vlakbij Amsterdam. Zo heeft u alle faciliteiten bij de hand en staat u tijdens uw vakantie of weekendje weg binnen no-time in het mooie Amsterdam.

Vlakbij ons vakantiepark Amsterdam...

Een vakantie bij Bungalowpark Campanula geeft u door de zee en het strand op loopafstand een vrij gevoel. Even geen drukte, maar volledige ontspanning. De badplaats Sint Maartenszee ligt op korte afstand van het Noordzeestrand. Daarnaast is het gebied ook goed geschikt voor wandelen in het Noord-Hollands duingebied en fietsen door de veelzijdige regio.

Het natuurgebied 'Zwanenwater' herbergt vochtige duinvalleien, duingraslanden, duinheide en duinmeren. Met ruim 100 vogelsoorten en 450 verschillende soorten planten zijn de flora en fauna rijkelijk aanwezig.

Vakantiepark Amsterdam

Onze tips voor een bruisende dag in Amsterdam

Wilt u ter afwisseling iets anders doen dan de natuur bezoeken, dan kunt u de hoofdstad Amsterdam of kaasstad Alkmaar bezoeken. Gezellige steden met elk hun eigen karakteristieken. Ons vakantiepark Amsterdam bevindt zich op minder dan een uur rijden van de hoofdstad. Ook met de trein is de stad goed bereikbaar, alleen bent u dan iets langer onderweg. Een dagje Amsterdam is voor jong en oud zeker de moeite waard! Enkele voorbeelden van wat u in Amsterdam kunt bezoeken:

Wilt u ook comfortabel overnachten?

Een weekend of dagje weg naar Amsterdam? Sluit af met een overnachting op Bungalowpark Campanula. Onze luxe bungalows bieden u een fijne en comfortabele nachtrust waardoor u helemaal uitgerust aan de volgende, leuke vakantiedag kunt beginnen.

De bungalows verschillen qua indeling en grootte. Sommige zijn voor 4 personen, andere voor 5 of 6 personen geschikt. Allemaal hebben ze een eigen terras waar u heerlijk kunt vertoeven. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Ontdek alle bungalows bij Amsterdam

Gezellig vakantiepark Amsterdam boeken

Bent u net zo enthousiast over ons gezellige vakantiepark Amsterdam als wij? Boek dan een van onze luxe bungalows vlakbij de hoofdstad en kom genieten van een heerlijke vakantie. Tot snel!

BOEK EEN VAKANTIE OP ONS VAKANTIEPARK AMSTERDAM!