Menu

Top vakantiepark aan zee

Een zon, zee en strandvakantie beleeft u bij Bungalowpark Campanula. Op ons vakantiepark aan zee loopt of fietst u zo naar het strand. Ideaal voor een heerlijke ontspannen vakantie, maar ook voor een actieve vakantie. 

Luxe vakantiepark aan zee

Bungalowpark Campanula is een kleinschalig bungalow park aan zee met comfortabele bungalows. Alle bungalows liggen beschut op het park en zijn voorzien van alle gemakken. Op ons bungalowpark aan zee vindt u verschillende mooie bungalows. Iedere bungalow aan zee is prachtig gelegen met genoeg privacy en ruimte.

De bungalows zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Op ons bungalowpark aan zee kunt u gebruik maken van een heerlijk overdekt subtropisch zwembad, een sauna, zonnebank, tennisbanen, speelgelegenheden, minigolf en fietsverhuur. Genoeg te doen op ons park en anders loopt of fiets u zo naar de Noord-Hollandse zee.

Vakantiepark aan zee

Genieten aan de kust in Noord-Holland

In St. Maartenszee ligt Bungalowpark Campanula. In de omgeving vindt u de gezellige kaasmarkt in Alkmaar, kunt u wandelen in de duinen of een dagje met de (klein)kinderen naar Attractiepark de Goudvis. De Noord-Hollandse zee is ieder seizoen een prachtige omgeving voor mooie wandelingen en fietstochten. Het strand zorgt altijd voor veel vakantieplezier voor jong en oud. Het is dan ook ideaal om te verblijven op een vakantiepark aan zee.

Wist u dat Bungalowpark Campanula ook een groepsaccommodatie heeft? Hoeve de Hofstee is een sfeervolle accommodatie voor 11 personen. Kom samen vakantie vieren aan zee! 

BOEKEN!

Veelzijdige faciliteiten op vakantiepark aan zee

Tijdens uw verblijf op Bungalowpark Campanula, geniet u van alle luxe en kunt u gebruik maken van de veelzijdige faciliteiten op het park. Neem een verfrissende duik in het overdekte zwembad, ga erop en huur een fiets bij de fietsverhuur, laat uw sportieve kant zien tijdens een potje tennis of kom heerlijk tot rust in de sauna.

De kinderen zullen een geweldige vakantie beleven, want ook voor hun is er genoeg te doen. Ze kunnen zich helemaal uitleven bij één van de speeltuinen of gezellig met elkaar een potje tafeltennissen. Kortom, een bungalow park aan zee met veel mogelijkheden! 

Voordelen van een bungalow park aan zee

Ons bungalow park aan zee ligt vlak bij het prachtige strand van Noord-Holland. Het strand bij Sint Maartenszee is één van de schoonste stranden in Nederland. Vanaf ons bungalow park aan zee bent u hier zo en kunt u lekker liggen in de zon terwijl de kinderen zich vermaken aan en in het water.

Een mooie strandwandeling behoort dus ook tot de mogelijkheden of een lange wandeling door de duinen. In het voorjaar kunt u een wandeling maken door de tulpenvelden bij Bloeiend Zijpe. De bollentelers stellen één dag per jaar hun land ter beschikking om van dicht bij deze tulpen te zien. Een unieke belevenis!

Daarnaast zijn er vele fietsroutes en fietst u zo naar het strand, maar ook andere steden die dicht bij ons in de buurt liggen zoals Zaandam of Amsterdam. Benieuwd wat er nog meer in de omgeving van ons bungalow park aan zee te doen is? Bekijk hier de overige voordelen!