Menu

Top vakantiepark aan zee

Vakantiepark aan zee

Een zon, zee en strandvakantie beleeft u bij Bungalowpark Campanula. Op ons vakantiepark aan zee loopt of fietst u zo naar het strand. Ideaal voor een heerlijke ontspannen vakantie, maar ook voor een actieve vakantie. 

Luxe vakantiepark aan zee

Bungalowpark Campanula is een kleinschalig bungalowpark met comfortabele bungalows. Alle bungalows liggen beschut op het park en zijn voorzien van alle gemakken. Op ons vakantiepark aan zee vindt u verschillende mooie bungalows. Iedere bungalow aan zee is prachtig gelegen met genoeg privacy en ruimte.

De bungalows zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Op ons bungalowpark aan zee kunt u gebruik maken van een heerlijk overdekt subtropisch zwembad, een sauna, zonnebank, tennisbanen, speelgelegenheden, minigolf en fietsverhuur. Genoeg te doen op ons park en anders loopt of fiets u zo naar de Noord-Hollandse zee.

Genieten aan de kust in Noord-Holland

In St. Maartenszee ligt Bungalowpark Campanula. In de omgeving vindt u de gezellige kaasmarkt in Alkmaar, kunt u wandelen in de duinen of een dagje met de (klein)kinderen naar Attractiepark de Goudvis. De Noord-Hollandse zee is ieder seizoen een prachtige omgeving voor mooie wandelingen en fietstochten. Het strand zorgt altijd voor veel vakantieplezier voor jong en oud. Het is dan ook ideaal om te verblijven op een vakantiepark aan zee.

Wist u dat Bungalowpark Campanula ook een groepsaccommodatie heeft? Hoeve de Hofstee is een sfeervolle accommodatie voor 11 personen. Kom samen vakantie vieren aan zee! 

Boeken!