Menu

Vakantie aan de kust in Nederland

Vakantie aan de kust Nederland

Een vakantie aan de kust boeken? Kom genieten aan het strand bij Bungalowpark Campanula in Noord-Holland.

Vakantie aan de kust boeken

Voor een vakantie aan de kust kunt u gewoon in Nederland blijven. Behalve dat de Nederlandse zomers steeds warmer worden, zijn ook de overige seizoenen mooie gelegenheden voor een strandvakantie.

Het Nederlandse strand heeft namelijk altijd wat te bieden! Wat dacht u van zonnen op het strand, uitwaaien tijdens een mooie strandwandeling of sporten op het strand. Een verblijf aan de kust heeft meer te bieden dan alleen zon, zee en strand.

Boeken

Strandvakantie in Noord-Holland

Voor een echte strandvakantie in Nederland moet u bij Bungalowpark Campanula zijn! Ons bungalowpark aan zee ligt op nog geen 10 minuten fietsen van het strand. U kunt de zee al bijna ruiken! Voordat u het weet voelt u het zand tussen uw tenen. 

Luxe chalet huren aan de kust

Een vakantie bij de kust is voor veel mensen de ideale vakantie. Op Bungalowpark Campanula kunt u luxe chalets huren. Een chalet huren zorgt ervoor dat u een comfortabele en fijne vakantie heeft. Hier kunt u ongestoord genieten en bent u voorzien van alle gemakken. U zet koffie op uw eigen koffiezetapparaat en maakt gebruik van uw eigen toilet. Daarnaast kunt u op ons park genieten van onze faciliteiten als het zwembad, sauna en tennisbanen.

Online boeken

Boek online een vaknatie

Wilt u de vrijheid hebben om op vakantie te gaan wanneer u wilt? Vaak kunt u bij ons nog last minute in Noord-Holland op vakantie, maar u kunt ook een eigen chalet of stacaravan plaatsen op ons park. Met een eigen chalet of stacaravan kunt u verblijven op het park wanneer u wilt. Zo kunt u er even een weekendje tussenuit of een heel seizoen verblijven aan zee.

Chalet te koop aan zee