Menu

Speelgelegenheden

Wilt u eens iets anders dan ontspannen aan het strand van Noord-Holland? Op Park Campanula zijn genoeg mogelijkheden voor vertier. Naast het overdekte zwembad, de tennisbanen en minigolfbaan kunnen de kinderen  heerlijk spelen in de diverse speeltuinen. Tevens heeft Bungalowpark Campanula een sportveld en kunt u er tafeltennissen. Bij de receptie vindt u tevens een bibliotheek waar u gratis boeken kunt lenen. 

Klimmen en klauteren in de speeltuinen

Kinderen kunnen zich dagenlang vermaken in speeltuinen. Heerlijk de hele dag klimmen en klauteren. Nieuwe vriendjes maken en de leukste avonturen beleven. Op Bungalowpark Campanula vindt u geweldige speeltuinen voor kinderen met netten waar de hele dag in gehangen kan worden. Naast de leuke speeltuinen kunnen de kinderen zich ook vermaken op de midgetgolfbaan om een balletje te slaan. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van tennisbanen waar u of de kinderen fanatiek kunnen tennissen. Liever volop waterpret beleven tijdens de vakantie? Aan waterpret ontbreekt het niet op Bungalowpark Campanula met een leuk zwembad

Op loopafstand ligt ook nog eens Attractiepark De Goudvis met een mega buitenspeeltuin, een geweldig overdekt speelparadijs en de grootste airtrampoline van Europa van bijna 400 m². 

Speeltuinen Speeltuinen