Menu

Ontdek onze typisch Hollandse omgeving!

De typisch Hollandse omgeving van ons park is enorm veelzijdig, van prachtige natuurgebieden tot beschermde dorpsgezichten, van langgestrekte stranden tot gezellige dorpjes. Kortom een vakantie in Noord-Holland is zo afwisselend als u zelf wilt! 

Het strand, de zee en de duinen liggen op slechts 10 minuten fietsen. Heerlijk voor een dagje strand, een mooie wandeltocht door de duinen of een rustgevende fietstocht. De gezelligheid van Schoorl, Callantsoog, Schagen of Alkmaar is nabij, leuk voor een middag shoppen of een drankje op het terras. Maar ook een dagje Amsterdam of Texel behoort tot de mogelijkheden vanaf ons bungalowpark in Noord Holland. We hebben de leukste tips voor u verzameld en als u op het park bent, kunt u natuurlijk ook altijd even langs de receptie komen voor nog meer ideeën!

Strandpaviljoen NewZuid

Het hele jaar door kunt u bij NewZuid lekker eten en drinken. Het menu wisseld per seizoen. U kunt in alle rust bij gaan lunchen en dineren maar voor een borrel of een lekkere snack is dit ook zeker de geschikte plek!

Wildrijk

Het wildrijk is een bijzonder bos. Vooral in het voorjaar is het er prachtig, tijdens deze periode is de bodem bedekt met een tapijt van blauwe wilde hyacinten.