Menu

Ontdek onze typisch Hollandse omgeving!

De typisch Hollandse omgeving van ons park is enorm veelzijdig, van prachtige natuurgebieden tot beschermde dorpsgezichten, van langgestrekte stranden tot gezellige dorpjes. Kortom een vakantie in Noord-Holland is zo afwisselend als u zelf wilt! 

Het strand, de zee en de duinen liggen op slechts 10 minuten fietsen. Heerlijk voor een dagje strand, een mooie wandeltocht door de duinen of een rustgevende fietstocht. De gezelligheid van Schoorl, Callantsoog, Schagen of Alkmaar is nabij, leuk voor een middag shoppen of een drankje op het terras. Maar ook een dagje Amsterdam of Texel behoort tot de mogelijkheden vanaf ons bungalowpark in Noord Holland. We hebben de leukste tips voor u verzameld en als u op het park bent, kunt u natuurlijk ook altijd even langs de receptie komen voor nog meer ideeën!

Zee, strand, duinen

Bungalowpark Campanula ligt vlakbij het prachtige strand van Noord Holland. Het strand bij Sint Maartenszee behoort tot de schoonste stranden van Nederland!

Wildrijk

Het wildrijk is een bijzonder bos. Vooral in het voorjaar is het er prachtig, tijdens deze periode is de bodem bedekt met een tapijt van blauwe wilde hyacinten.

Amsterdam

Het park ligt in een rustige authentieke omgeving, maar u zoekt ook makkelijk de reuring van de stad op want binnen een uurtje bent u in Amsterdam