Menu

Nachtje weg met hond aan zee

Wanneer u op vakantie gaat of een weekend weg heeft geboekt, kan het lastig zijn om uw hond thuis te laten. Wanneer u komt verblijven op Bungalowpark Campanula kunt u uw hond gewoon meenemen!

Nachtje weg met hond aan zee

Uw hond heeft ook weleens behoefte aan uitstapjes of een vakantie. Even een nieuwe omgeving om rond te rennen. Naast het bos vinden honden ook het strand een geweldig avontuur. Een nachtje weg met hond aan zee is voor hun een leuke verrassing! 

Weekend aan zee met uw hond

Vanaf oktober t/m april mogen honden vrij rondlopen op het strand. De rest van het jaar is het verplicht om honden aangelijnd te hebben tussen 7 uur en 20 uur. Na 20 uur is het weer toegestaand om ze vrij te laten lopen. Als u op zoek bent naar een overnachting met uw trouwe vriend, neemt u dan eens een kijkje op ons bungalowpark. In bepaalde bungalows mag uw hond ook verblijven. Wilt u langer dan een nachtje weg, boekt u dan een weekend aan zee met hond. Stelt u zicht dat eens voor! Een heerlijk weekend met uw hond aan zee!

Nachtje weg met hond aan zee

Speciale bungalows voor een nachtje weg met hond aan zee

Verspreid over het park staan prachtige ruime en comfortabele bungalows geschikt voor 4 en 6 personen die u rust en privacy geven. Kom helemaal tot rust en laat u verrassen door de prachtige omgeving waarin deze luxe bungalows staan. Ook in de omgeving van het bungalowpark is er voor u en de hond veel te beleven. Behalve de lange wandelingen op het strand kunt u ook in de omgeving mooie korte en lange wandelingen maken. 

Boek een nachtje weg