Nachtje weg met hond aan zee

Nachtje weg met hond aan zee

Ook uw hond heeft behoefte aan uitstapjes of op vakantie met hond aan zee. Even een nieuwe omgeving om rond te rennen. Naast het bos vinden honden ook het strand een geweldig avontuur. Een nachtje weg met hond aan zee is voor hun een leuke verrassing! 

Vanaf oktober t/m april mogen honden vrij rondlopen op het strand. De rest van het jaar is het verplicht om honden aangelijnd te hebben tussen 7 uur en 20 uur. Na 20 uur is het weer toegestaand om ze vrij te laten lopen. Als u op zoek bent naar een overnachting met uw trouwe vriend, neemt u dan eens een kijkje op ons bungalowpark. In bepaalde bungalows mag uw hond ook verblijven. Wilt u langer dan een nachtje weg, boekt u dan een weekend aan zee met hond. Stelt u zicht dat eens voor! Een heerlijk weekend met uw hond aan zee!

Speciale bungalows voor een nachtje weg met hond aan zee

Verspreid over het park staan prachtige ruime en comfortabele bungalows geschikt voor 4 en 6 personen die u rust en privacy geven. Kom helemaal tot rust en laat u verrassen door de prachtige omgeving waarin deze luxe bungalows staan. Ook in de omgeving van het bungalowpark is er voor u en de hond veel te beleven. Behalve de lange wandelingen op het strand kunt u ook in de omgeving mooie korte en lange wandelingen maken. 

Boek een nachtje weg