Menu

Vakantiepark Amsterdam

Houdt u van de gezellige sfeer van Amsterdam, maar verblijft u wel graag in een rustige omgeving? Dan is Bungalowpark Campanula uw perfecte Vakantiepark Amsterdam. Het bungalowpark ligt in een authentieke omgeving. Toch bent u al binnen een uurtje middenin Amsterdam.

Verblijven nabij Amsterdam

Wakker worden in alle rust is voor veel mensen het ultieme vakantiegevoel. Toch is een uitstapje naar een grote en gezellige stad altijd leuk! Nabij Amsterdam bevindt zich Bungalowpark Campanula. In de omgeving is ontzettend veel te doen. Zo kunt u kleinere steden bezoeken als Alkmaar, Schagen, Hoorn en Den Helder vlakbij. Maar ook de kleinere plaatsen, zoals Bergen, Schoorl, Julianadorp en Callantsoog zijn leuke dagactiviteiten. 

Bungalowpark Campanula ligt in een veelzijdige omgeving, zodat er altijd voor ieder wat wils is te doen. Op deze website vindt u heel veel tips over de omgeving en de vele activiteiten.

Wij vertellen er u ook graag over! Loopt u tijdens uw vakantie gerust even binnen bij onze receptie, dan geven we u graag tips!