Menu

Kinderuitjes Noord Holland

Een gezellig kinderuitje Noord-Holland beleeft u bij Attractiepark De Goudvis. Op loopafstand van Bungalowpark Campanula vindt u dit leuke attractiepark voor kinderen. Daarnaast is er genoeg kindervermaak op Bungalowpark Campanula.

Geweldige kinderuitjes Noord-Holland bij Attractiepark De Goudvis

Wanneer u vanaf Bungalowpark Campanula richting het strand loopt, komt u Attractiepark De Goudvis tegen. Voor kinderen een onvergetelijk attractiepark vol leuke activiteiten, spellen en vooral speelplezier. Met drie overdekte speelparadijzen kunnen de kinderen zich dagenlang vermaken. De speelparadijzen zijn toegankelijk voor kinderen van 0 t/m 11 jaar oud. Ze kunnen zich hier vermaken met onder andere ballenbakken, klauternetten, hobbelhindernissen, glijbanen, kabelbaan met vangnet, bouncebalkooi (indoor voetbal), speelhuisjes, luchtkussens, monorail, rodelbaan, trampolines, bouwhoek en nog veel meer.

Wist u dat Attractiepark De Goudvis de grootste airtrampoline van Europa heeft? Deze is 400 m² groot! Liever binnen? Ontdek het speelparadijs van 2200 m².

Kinderuitje voor kinderen tot 4 jaar

Bij Attractiepark De Goudvis kunnen ook de allerkleinste zich vermaken. Voor de kleintjes is er een speciale softplay-hoek ingericht met een trap-tunnel-glijbaan combinatie en diverse softplay-attributen. In het speelparadijs is een cafetaria aanwezig waar eten en drinken besteld kan worden. Ook is er in het speelparadijs een toiletvoorziening waar u uw baby kunt verschonen.

 

 Kindervermaak Kindervermaak

Kindervermaak Bungalowpark Campanula

Op Bungalowpark Campanula is genoeg te doen voor kinderen! Met een leuk overdekt zwembad kunnen de kinderen zich hier ook vermaken met slecht weer of beleef waterpret in het subtropisch zwembad. Daarnaast zijn er leuke speelgelegenheden met leuke speeltoestellen. Kinderen kunnen hier de hele dag klimmen en klauteren. Liever sportieve activiteiten? Sla een balletje op onze tennisbanen of ontdek de minigolfbaan. Ontdek alle faciliteiten op Bungalowpark Campanula.

BOEKEN