Menu

Uw kerstvakantie vieren aan zee?

Lekker uitwaaien aan zee tijdens de Kerstvakantie? Op Bungalowpark Campanula kunt u een luxe vakantiehuis huren tijdens de Kerstdagen. Het park is gelegen in Sint Maartenszee op loop- en fietsafstand van de Noord-Hollandse kust. Ook tijdens de winter zijn de duinen, de zee en het strand een prachtig uitzicht. Heerlijk om een Kerstvakantie aan zee te beleven.

Kerstvakantie aan zee beleven

Bungalowpark Campanula heeft heerlijk verwarmde bungalows met vloerverwarming en/of een gezellige open haard. Wanneer u te gast bent op Park Campanula heeft u gratis toegang tot ons heerlijk overdekte zwembad. Het water in het zwembad is altijd 30°C, heerlijk! Kortom, genoeg mogelijkheden om een warme kerstvakantie aan zee te beleven aan de kust van Noord-Holland.

Kerstvakantie aan zee

Chalet huren aan zee

Op ons park kunt u luxe chalets huren voor 4 tot 6 personen. De chalets zijn voorzien van alle gemakken en zijn ruim en beschut gelegen. Hierdoor beleeft u een ongestoorde Kerstvakantie aan zee. Met de familie, vrienden, het gezin én met de hond kunt u hier heerlijk verblijven. De chalets hebben een koffiezetapparaat, kookgelegenheid, koelkast, fijne badkamer en een ruim zitgedeelte.

Vanuit uw vakantiehuisje bent u binnen enkele minuten aan zee. Geniet van een heerlijke vakantie aan zee tijdens de feestdagen.

UW KERSTVAKANTIE AAN ZEE BOEKEN