Moderne speeltuinen
« Faciliteiten overzicht

Fietsverhuur

Bij Bungalowpark Campanula kunt u ook terecht voor het huren van een fiets. Alle bezoekers die naar Sint Maartenszee komen, kunnen van deze dienst gebruik maken. Het aanbod bestaat uit moderne dames- en herenfietsen met zeven versnellingen van het merk Gazelle. Tevens bieden wij kinderfietsen aan en enkele elektrische fietsen.  En onze Gazelle Cabby's zijn ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.

Verder verhuren wij ook van het merk Yepp de Fietskar voor 2 kinderen, een bagage-kar en uw hond kan mee in de hondenaanhanger. 

De omgeving van Sint Maartenszee leent zich uitstekend voor het maken van fietstochten. Vanaf Bungalowpark Campanula kunt u alle kanten op. Een fietstocht door de duinen naar het mooie Schoorl en Bergen of door de weilanden naar het gezellige Schagen. Ook richting Callantsoog fietst u langs de prachtige kust van de Noordzee.

De fietsen kunnen niet gereserveerd worden. Indien u een fiets wilt huren, bent u van harte welkom op onze locatie aan de Belkmerweg 62 te Sint Maartenszee. Als u vragen heeft over onze fietsverhuur, neemt u dan gerust contact met ons op.