Menu

Leuke, sportieve, handige en gezellige faciliteiten voor uw verblijf!

Alles wat u nodig heeft, vindt u op ons park! En nog veel meer, want we hebben niet alleen veel handige faciliteiten zoals een wasserette, fietsverhuur en gratis Wifi, maar ook heel veel faciliteiten die gewoon leuk zijn of uw vakantie nog relaxter maken. Faciliteiten voor jong en oud voor het ultieme vakantiegevoel. We hebben alle faciliteiten voor u op een rij gezet!

Overdekt zwembad

Overdekt zwembad

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Met zo'n prachtige omgeving is het zonde om er niet met de fiets op uit te gaan! Kunt u zelf geen fietsen meenemen? U kunt bij ons terecht voor het huren van een fiets. 

Giftshop

Giftshop

Wij verkopen leuke 'gifts' in onze receptie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leuke Hollandse souvenirs, stroopwafels, zeepjes en leuke accessoires. Maar ook Texels bier en Rituals.

Gratis Wifi

Gratis Wifi

Ook tijdens uw vakantie kunt u gewoon online blijven en hoeft u niks te missen want elke bungalow beschikt over gratis WIFI.

Sauna

Sauna

Voor een ochtend of middag ontspanning kunt u terecht in onze sauna. Onze saunaruimte bestaat uit een traditionele Finse Sauna in Grieks/Romeinse stijl met een Turks stoombad.

Tennisbanen

Tennisbanen

Voor alle tennisliefhebbers hebben we twee moderne all-weather tennisbanen op ons park. Zo blijft u ook tijdens de vakantie in vorm!

Speelgelegenheden

Speelgelegenheden

Voor de kinderen is het een feestje op het park! Ze kunnen zich uitleven in een van de speeltuinen, op het sportveld en bij de tafeltennis. 

Horeca

Horeca

Voor de heerlijkste koffie en ook andere versnaperingen zoals thee, frisdranken en kleine snacks kunt u terecht bij de horeca met gezellig terras bij het zwembad.

Wasserette

Wasserette

Altijd handig, een wasje draaien op vakantie, bijvoorbeeld om de strandlakens te wassen. Op het park is een wasserette met vier wasmachines en twee wasdrogers aanwezig.

Minigolf

Minigolf

Een gezellig potje midgetgolf spelen, met zijn tweetjes of met de hele familie, is altijd een groot succes! Op ons park hebben we een leuke midgetgolfbaan met 18 holes.