Menu

Chalet te koop aan zee

Wilt u een vakantiewoning aan zee kopen? Bekijk het aanbod van Bungalowpark Campanula! Wij hebben mooie chalets te koop in Noord-Holland.

Chalet kopen op een bungalowpark

De omgeving van Bungalowpark Campanula biedt ongelooflijk veel leuke activiteiten. Wat dacht u van: een dagje strand, een stedentrip naar Amsterdam of Alkmaar, natuurgebieden en attractieparken.

Geen dag zal hetzelfde zijn en u hoeft zich geen dag te vervelen. En als u er even niet tussenuit wilt, dan kunt u ook op het park voldoende beleven. Bent u op zoek naar een chalet te koop aan zee? Ontdek dan Park Campanula.

Chalet te koop aan zee

Chalet te koop aan zee in Sint Maartenszee

Sint Maartenszee en omgeving zijn eigenlijk veel te leuk om maar één keer te bezoeken. Een chalet kopen aan zee is dan zo gek nog niet! Uw eigen chalet kopen geeft u het voordeel dat u altijd vakantie kunt vieren op ons bungalowpark Noord Holland. Helemaal op gemak verblijven in een luxe chalet en volledig tot rust komen.

Een vakantiewoning kopen in Noord-Holland?

Een eigen recreatiewoning voelt ontzettend snel aan als een eigen thuis. Het geeft vrijheid en u kunt genieten van een vakantie wanneer u wilt. Onverwachts een weekendje weg of een heel seizoen genieten op ons vakantiepark aan zee. De luxe chalets zijn voorzien van alle gemakken waardoor u hier goed kunt verblijven. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van ons zwembad, speelveldjes, tennisbanen en midgetgolfbaan. 

Meerdere chalets te koop aan zee

Wat te doen rondom Sint Maartenszee?

Bij Sint Maartenszee denkt u hoogstwaarschijnlijk aan zon, zee en strand? Dat vindt u ook allemaal hier en daar komt u waarschijnlijk ook voor, maar er is nog meer te doen in de omgeving! Dus een keertje geen zin in het strand? Wat is er dan nog meer te beleven in de omgeving?

Dicht bij Sint Maartenszee ligt het avonturenpark het Land van Fluwel waar u en uw gezin van harte welkom zijn! Een uniek avonturenpark wat voor jong en oud toegankelijk is.

Klimmen en klauteren in het Speelparadijs, of struin over een kilometer lang pad van diverse harde en zachte ondergronden op uw blote voeten op het Blotevoetenpad of beklim de 11 meter hoge Uitkijktoren en geniet van het uitzicht.

Het strand van Fluwel is een waar waterparadijs of wandel door een prachtig bos en maak kennis met de geschiedenis van de tulp door middel van een audiotour bij de Dutch Tulip Experience. Kortom, een diverse, uitgebreid en leuk park!

Ook voor de cultuurliefhebber is er wat te doen. Breng een bezoek aan het Maritiem- en Juttersmuseum Flora en ontdek de maritieme geschiedenis en luister met het gezin naar allerlei juttersverhalen.

In Schagen, gelegen dicht bij Sint Maartenszee, ligt er een automuseum, namelijk Automuseum Schagen. Hier worden schitterende verhalen over allerlei diverse auto's verteld van decennia geleden. Deze auto's staan daar ook en zelfs de Rolls Royce van voor de Tweede Wereldoorlog is hier te bewonderen! 

In Schagen is er ook een bioscoop waar u met het gezin film kan kijken en verderop is er ook de SkagaVenture. Dit is de plek voor de kartliefhebber, maar ook kan iedereen hier springen op de trampolines die aanwezig zijn en een potje lasergamen behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom, naast liggen in de zon op het strand is er nog veel meer te doen in de omgeving!

Wij hebben de mooiste chalets te koop in Noord-Holland

Een eigen chalet aan de zee? Ziet u het al helemaal voor u? Neem hieronder snel contact met ons op om uw droom te realiseren! Ontwaak uit uw droom en wordt wakker aan zee!

Neem hier contact met ons op