Menu

Chalet kopen aan zee?

Chalet kopen aan de kust in Noord-Holland? Bekijk het aanbod van Bungalowpark Campanula en koop een eigen chalet aan zee.

Chalet kopen op een bungalowpark

De omgeving van Bungalowpark Campanula biedt ongelooflijk veel leuke activiteiten. Wat dacht u van: een dagje strand, een stedentrip naar Amsterdam of Alkmaar, natuurgebieden en attractieparken. Geen dag zal hetzelfde zijn en u hoeft zich geen dag te vervelen. En als u er even niet tussenuit wilt, dan kunt u ook op het park voldoende beleven. Bent u op zoek naar een chalet te koop aan zee? Ontdek dan Park Campanula.

Chalet te koop aan zeeChalet kopen aan zee

Chalet te koop aan zee

Sint Maartenszee en omgeving zijn eigenlijk veel te leuk om maar één keer te bezoeken. Een chalet kopen aan zee is dan zo gek nog niet! Uw eigen chalet kopen geeft u het voordeel dat u altijd vakantie kunt vieren op ons bungalowpark Noord Holland. Helemaal op gemak verblijven in een luxe chalet en volledig tot rust komen.

Tweede huis kopen

Een eigen chalet voelt ontzettend snel aan als een eigen thuis. Het geeft vrijheid en u kunt genieten van een vakantie wanneer u wilt. Onverwachts een weekendje weg of een heel seizoen genieten op ons vakantiepark aan zee. De luxe chalets zijn voorzien van alle gemakken waardoor u hier goed kunt verblijven. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van ons zwembad, speelveldjes, tennisbanen en midgetgolfbaan. 

Meerdere chalets te koop aan zee