Menu

Luxe bungalowpark in Noord Holland

Er is op ons bungalowpark veel te doen, maar er zullen ook dagen zijn dat u de omgeving wilt verkennen. Noord-Holland is een provincie die vrijwel alles te bieden heeft. Van het strand, tot stedentrips en het bezichtigen van cultuur en natuur.

Luxe overnachten op ons bungalowpark Noord-Holland

Onze bungalows zijn perfect geschikt voor maximaal 6 personen. Allemaal voorzien van vloerverwarming en de nodige luxe als afwasmachine en een uitgebreide badkamer. De bungalows zijn ingericht om optimaal te rusten en van uw vakantie te genieten. Tijdens uw verblijf kunt u ook gebruik maken van ons zwembad, midgetgolfbaan en tennisbanen.

Boeken

Leuke uitjes in Noord-Holland

Vanaf ons bungalowpark in Noord-Holland bent u op korte afstand van allerlei leuke uitstapjes. Uiteraard staat een dagje Amsterdam hoog op vele lijstjes, maar er zijn ook genoeg uitstapjes waar u minder snel aan zult denken. Bezoek een dagje het Waddeneiland Texel, de enige echte kaasmarkt in Alkmaar of de vele molens in de omgeving.

Bungalowpark Noord Holland

Vakantie aan de kust

Een chalet huren op ons bungalowpark in Noord-Holland belooft een heerlijke vakantie aan de kust te worden. Welk seizoen van het jaar u ook komt, het strand biedt altijd een mooi uitzicht. In de zomer kunt u heerlijk de zee in en in de herfst prachtige wandelingen door de duinen maken. Ontdek de prachtige omgeving met de fiets of ontdek de verschillende wandelroutes in de omgeving.

Komt u overnachen op ons bungalowpark in Noord-Holland?

Verkoop chalets en caravans

Wilt u graag elk moment in het jaar naar uw eigen plekje aan het strand? Een vakantiehuis als tweede thuis kan daarvoor de oplossing zijn. Op Park Campunala zijn een aantal vrije staanplaatsten voor uw eigen stacaravan of chalet. Omdat het park het gehele jaar geopend is kunt u altijd gebruik maken van de verschillende faciliteiten. Dat is pas een vakantiegevoel het hele jaar door!

Verkoop