Menu

Bungalowpark in Noord Holland

Wilt u graag genieten van een relaxte vakantie in Noord-Holland? Een vakantie vlakbij de kust, midden in de natuur en met leuke activiteiten in de omgeving? Boek een mooie bungalow op ons Bungalowpark in Noord-Holland. Geniet van de faciliteiten op onze camping en verken de omgeving van ons park. Noord-Holland is namelijk dé provincie die vrijwel alles te bieden heeft. Van het strand, tot stedentrips en het bezichtigen van cultuur en natuur. Op ons bungalowpark in Noord-Holland zult u zich dan ook niet snel vervelen en beleeft u een heerlijke vakantie!

Vakantie in Noord-Holland

Zowel jong als oud zal zich niet snel vervelen tijdens uw vakantie in Noord-Holland. Ons park is gelegen in het badplaatsje Sint Maartenszee. De omgeving bestaat uit strand, duinen, bossen, weilanden en tulpenvelden. Ook vindt u hier gezellige steden en dorpen. Vanaf ons bungalowpark in Noord-Holland bent u op korte afstand van allerlei leuke uitstapjes. Uiteraard staat een dagje Amsterdam hoog op vele lijstjes, maar er zijn ook genoeg uitstapjes waar u minder snel aan zult denken. Bezoek een dagje het Waddeneiland Texel, de enige echte kaasmarkt in Alkmaar of de vele molens in de omgeving.

Vakantie aan de kust

Een vakantiewoning huren op ons bungalowpark in Noord-Holland? Dat belooft een heerlijke vakantie aan de kust te worden. Welk seizoen van het jaar u ook komt, het strand biedt altijd een mooi uitzicht. In de zomer kunt u heerlijk de zee in en in de herfst prachtige wandelingen door de duinen maken. Ontdek de prachtige omgeving met de fiets of ontdek de verschillende wandelroutes in de omgeving.

KOMT U OVERNACHEN OP ONS BUNGALOWPARK IN NOORD-HOLLAND?

Bungalowpark Noord Holland

Luxe overnachten op ons bungalowpark Noord-Holland

Onze bungalows zijn perfect geschikt voor 4 tot 11 personen. Allemaal voorzien van vloerverwarming en de nodige luxe zoals een afwasmachine en een uitgebreide badkamer. De bungalows zijn ingericht om optimaal uit te rusten en van uw vakantie te genieten. De bungalows liggen dan ook op mooie plekjes op ons park. Midden in het groen, veel ruimte om u heen en ook geniet u hier van alle privacy. Tijdens uw verblijf kunt u ook gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals het overdekte zwembad, de sauna, de midgetgolfbaan en de tennisbanen. Ook voor kinderen zijn er speeltuinen, een sportveld en een tafeltennistafel. Een heerlijk huisje huren in Noord-Holland doet u op ons gezellige en kleinschallige bungalowpark.

BOEKEN

Verkoop chalets en caravans

Wilt u graag elk moment in het jaar naar uw eigen plekje aan het strand? Een vakantiehuis als tweede thuis kan daarvoor de oplossing zijn. Met een eigen chalet gaat u nog gemakkelijker even een weekendje of midweek op vakantie. Op Park Campunala zijn een aantal vrije staanplaatsten voor uw eigen stacaravan of chalet. Omdat het park het gehele jaar geopend is kunt u altijd gebruik maken van de verschillende faciliteiten. Zodra het lekker weer is, rijdt u wanneer het u uitkomt naar uw bungalow aan zee. Dat is pas een vakantiegevoel het hele jaar door!

Verkoop

Bezoek de mooiste steden

Vanaf ons bungalowpark in Noord-Holland kunt u ook de mooiste steden bezoeken. Zo is een bezoek aan Amsterdam of Haarlem een absolute must tijdens uw vakantie. Maar heeft u wel eens aan Alkmaar gedacht? In Alkmaar wordt er in de zomer de wereldberoemde kaasmarkt georganiseerd. Tijdens deze markt, die al eeuwen tot de Alkmaarse traditie behoort, wordt er nog op de ouderwetse manier kaas verhandeld. Niet alleen op de oude manier, maar ook met oude traditionele kledij aan. Een bezoek aan de kaashoofdstad van Nederland is daardoor een heel leuk en gezellig uitstapje tijdens uw vakantie op Bungalowpark Noord-Holland.

De Amsterdamse musea

Vanaf ons bungalowpark in Noord Holland is het ook maar een klein stukje rijden naar Amsterdam. In Amsterdam staan een aantal van de mooiste musea van ons land. Bijvoorbeeld het Rijksmuseum, met een grote verzameling wereldberoemde kunstwerken. Maar ook het Van Gogh museum en het Stedelijk museum van Amsterdam zijn absolute top-musea die u zeker moet bezoeken tijdens uw bezoek aan de hoofdstad.

Bungalowpark in Noord-Holland: Het Rijksmuseum

Kleinere (maar niet minder leuke) musea

Naast de grote musea kent Amsterdam ook een aantal leuke, wart kleinere musea. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in de filmgeschiedenis? Kom dan naar het Eye Filmmuseum, net over de rivier het Ei. In het museum worden verschillende tentoonstellingen getoond. Er worden diverse filmmakers in het licht gezet en u krijgt een prachtige uitleg over films. Een ander leuk museum in Amsterdam is het Koninklijk paleis op de Dam. Dit paleis, dat alleen nog bij officiele staatsbezoeken, prijsuitreikingen en andere officiële ontvangsten wordt gebruikt. Bij een bezoek aan het museum wordt een mooie geschiedenis van dit paleis verteld. Bezoek dit paleis zeker als u geïnteresseerd bent in de koningklijke geschiedenis van Nederland.