Menu

Bungalowpark met subtropisch zwembad

Bungalowpark met subtropisch zwembad Noord Holland

Bent u op zoek naar een bungalowpark met subtropisch zwembad? Leuk voor jong en oud en gegarandeerd veel waterpret tijdens uw vakantie! 

Waterpret voor het hele gezin

Een zwembad is tijdens een vakantie voor veel vakantiegangers een vereiste. Op ons bungalowpark kunt u gebruik maken van een subtropisch overdekt zwembad, waardoor u zelfs tijdens minder mooie dagen kunt zwemmen. Het heerlijke warme water van 30,5 graden zorgt ervoor dat u niet na hoeft te denken voordat u een duik neemt. Wat is er nou fijner dan een bungalowpark met subtropisch zwembad in Noord-Holland?

Bungalowpark met subtropisch zwembad

Ons overdekte zwembad is 20 meter lang en 10 meter breed. Voor de kleintjes is er een apart kinderbad en peuterbad aanwezig. Zo kan iedereen genieten van ons bungalowpark met zwembad. Als gast van Bungalowpark Campanula kunt u gratis gebruik maken van ons subtropische zwembad!

Waterpret op het strand

Op ons bungalowpark met subtropisch zwembad beleeft u volop waterpret. Naast het heerlijk verwarmde zwembad, kunt u ook genieten van de Noord-Hollandse kust. De zee is op slechts enkele minuten afstand van ons bungalowpark. Tijdens uw verblijf in uw bungalow aan zee kunt u genieten van mooie strandwandelingen, fietstochten door de duinen en vooral veel waterpret in de zee! 

Bekijk alle bungalows

U kunt op ons bungalowpark met subtropisch zwembad ook een eigen chalet/stacaravan plaatsen. Wilt u een eigen chalet kopen? Ook dat kan op bungalowpark Campanula.