Menu

Bungalowpark bij Alkmaar

Bungalowpark AlkmaarOp zoek naar een leuk bungalowpark nabij Alkmaar? Kom naar Bungalowpark Campanula! Heerlijke vakantie bungalows waar u kunt genieten van een vakantie aan de Nederalndse kust.

Bungalowpark bij Alkmaar

In nog geen half uur rijdt u van Bungalowpark Campanula naar Alkmaar. De stad is bij veel mensen bekend door de Kaasmarkt. Tussen april en september is wekelijks op vrijdag de Kaasmarkt te bewonderen. De klassieke kaasdragers zijn druk in de weer met het tillen van de kazen. Maar Alkmaar heeft nog veel meer te bieden dan de Kaasmarkt. 

Dwalend langs de monumenten zult u verbaasd zijn over de schoonheid van het oude centrum. De vele winkels, musea, terrasjes en restaurants bieden een ruim aanbod aan leuke activiteiten. Een gezellige stad die het bezoeken waard is tijdens uw verblijf op ons Bungalowpark Noord Holland!

Elke dag wat anders 

Op ons bungalowpark nabij Alkmaar is bij mooi en minder mooi weer genoeg activiteiten te ondernemen.

Viert u vakantie op ons bungalowpark Alkmaar?

Boek uw vakantie nabij Alkmaar

Elk moment in het jaar kunnen genieten van je eigen plekje op ons bungalowpark Alkmaar? Kijk dan eens bij het actuele aanbod en wie weet bent u binnenkort wel de trotse eigenaar van een prachtig eigen plekje op ons park aan de Noordzee.