Menu

Bungalowpark bij Alkmaar

Op zoek naar een leuk bungalowpark nabij Alkmaar? Kom naar Bungalowpark Campanula! Heerlijke vakantie bungalows waar u kunt genieten van een vakantie aan de Nederalndse kust.

Bungalowpark bij Alkmaar

In nog geen half uur rijdt u van Bungalowpark Campanula naar Alkmaar. De stad is bij veel mensen bekend door de Kaasmarkt. Tussen april en september is wekelijks op vrijdag de Kaasmarkt te bewonderen. De klassieke kaasdragers zijn druk in de weer met het tillen van de kazen. Maar Alkmaar heeft nog veel meer te bieden dan de Kaasmarkt. 

Dwalend langs de monumenten zult u verbaasd zijn over de schoonheid van het oude centrum. De vele winkels, musea, terrasjes en restaurants bieden een ruim aanbod aan leuke activiteiten. Een gezellige stad die het bezoeken waard is tijdens uw verblijf op ons Bungalowpark Noord Holland!

Uitgebreide keuze uit luxe bungalows

U bent op zoek naar een kleinschalig vakantiepark in de buurt van Alkmaar. Al snel komt u diverse vakantieparken tegen, maar toch blijft de keuze waar u uw vakantie wilt doorbrengen erg lastig. Want een vereiste is ook dat het park luxe bungalows aanbiedt. Uw zoektocht kan dan eindelijk beïndigd worden, op Bungalowpark Campanula verblijft u namelijk tijdens uw vakantie in een moderne en luxe accommodatie tegen een zeer scherpe prijs. Zo bieden wij alleen beachvilla's en bungalows aan die een uiterst moderne uitstraling hebben en van alle gemakken voorzien zijn, zoals een gemeubiliseerde zithoek, luxe badkamers, complete keuken, TV en nog meer voorzieningen die uw verblijf zo aangenaan mogelijk maken. Bij het boeken van een vakantie op Bungalowpark Campanula weet u dus zeker dat u verblijft in een luxe accommodatie. Naar welke accommodatie gaat uw voorkeur uit? Boek nu uw favoriet! 

Bekijk alle accommodaties 

 

 

Bungalowpark Alkmaar

Elke dag wat anders 

Op ons bungalowpark nabij Alkmaar is bij mooi en minder mooi weer genoeg activiteiten te ondernemen.

VIERT U VAKANTIE OP ONS BUNGALOWPARK ALKMAAR?

Boek uw vakantie nabij Alkmaar

Elk moment in het jaar kunnen genieten van je eigen plekje op ons bungalowpark Alkmaar? Kijk dan eens bij het actuele aanbod en wie weet bent u binnenkort wel de trotse eigenaar van een prachtig eigen plekje op ons park aan de Noordzee.