Menu

Bungalowpark aan zee

Voor een echte zon, zee & strandvakantie bent u bij bungalowpark Campanula aan het goede adres. Ons bungalowpark ligt in de veelzijdige omgeving van de Noord-Hollandse kust. Vanaf ons bungalowpark aan zee bent u binnen een paar minuten bij de Noordzee.

Bungalowpark aan zee in Noord-Holland

Het strand bij Sint Maartenszee behoort tot de schoonste stranden van Nederland. Uw (klein)kinderen hebben altijd plezier op het strand. Met een schepje en een emmer zullen ze zich altijd prima vermaken! En omdat er meestal een lekker windje staat, is het ook een super plek om heerlijk te vliegeren.

Veel faciliteiten & activiteiten

Huurt u bij ons een bungalowpark aan zee in Nederland? Dan ontvangt u vele geweldige faciliteiten en er is ook veel te doen op ons park. Zo hebben wij een prachtig overdekt zwembad en het is hier geen straf om lekker een paar baantjes te zwemmen in het heerlijke warme water. Ons zwembad is goed op temperatuur, namelijk 30,5 graden. Ook hebben wij nog een kinderbad en peuterbad. Er wordt op ons bungalowpark aan iedereen gedacht!

Ook zijn er veel speelgelegenheden voor de kinderen. Er zijn meerdere speeltuinen waar de kinderen kunnen klauteren, klimmen, schommelen en rondrennen. Er is ook een sportveld waar een balletje getrapt en gegooid kan worden en is het ideale ontmoetingsplaats waar kinderen met elkaar in contact kunnen komen en samen kunnen spelen. 

Naast het strand kunt u op ons Bungalowpark Campanula ook gebruik maken van de vele faciliteiten. Zowel voor jong en oud zijn er verschillende activiteiten te ondernemen.

Zo zijn er de tennisbanen, het fietsverhuur, de vele speelgelegenheden en de minigolf baan waarmee jong en oud zich kostelijk zullen vermaken. En is het minder mooi weer? Kom dan heerlijk ontspannen in de sauna of onder de zonnebank. Sluit de sportieve dag af in één van onze horecagelegenheden en tank even uw energielevel weer bij. Wilt u uit eten dan hebben wij ook nog een paar tips en aanbevelingen die u hier kunt vinden.

Bungalowpark aan zee

De leukste dagjes weg

Een dagje weg aan zee kan uitstekend vanaf ons bungalowpark. Er is heel veel te doen in Noord-Holland. Zoveel, dat u nooit overal aan toekomt tijdens uw vakantie. Daarom hebben wij een paar tips om te doen tijdens uw tijd op ons bungalowpark. 

Dit wilt u niet missen

Een aantal dingen wilt u echt niet missen op ons bungalowpark aan zee. Met de volgende tips heeft u gegarandeerd een heerlijke vakantie in Noord-Holland:

  1. Een dagje naar Zaanse Schans
  2. Het Marinemuseum in Den Helder
  3. De BroekerVeiling in Broek op Langedijk
  4. De Schoorlse Duinen bij Schoorl
  5. Fort Kijkduin in Den Helder

Met deze uitstapjes heeft u sowieso een heerlijke vakantie op ons Bungalowpark aan Zee. En heeft u al deze uitstapjes gedaan? Kom dan naar de receptie, wij geven u graag nog wat extra tips.

Mooiere bungalowparken aan zee zijn er niet

Kortom, wilt u vakantie vieren aan zee in Noord-Holland? Kom dan voor een heerlijke vakantie of weekend weg naar Bungalowpark Campanula. 

BOEK NU