Menu

Bungalowpark aan zee

Voor een echte zon, zee & strandvakantie bent u bij bungalowpark Campanula aan het goede adres. Ons bungalowpark ligt in de veelzijdige omgeving van de Noord-Hollandse kust. Vanaf ons bungalowpark aan zee bent u binnen een paar minuten bij de Noordzee.

Bungalowpark aan zee in Noord-Holland

Het strand bij Sint Maartenszee behoort tot de schoonste stranden van Nederland. Uw (klein)kinderen hebben altijd plezier op het strand. Met een schepje en een emmer zullen ze zich altijd prima vermaken! En omdat er meestal een lekker windje staat, is het ook een super plek om heerlijk te vliegeren.

Veel faciliteiten & activiteiten

Komt u naar ons bungalowpark en huurt u een bungalow aan zee in Nederland?

Naast het strand kunt u op ons bungalowpark aan zee ook gebruik maken van de vele faciliteiten. Zowel voor jong en oud zijn er verschillende activiteiten te ondernemen.

Zo zijn er de tennisbanen, het fietsverhuur, de vele speelgelegenheden en de minigolf baan waarmee jong en oud zich ostelijk zullen vermaken. En is het minder mooi weer? Kom dan een duik nemen in het overdekte zwembad of heerlijk ontspannen in de sauna of onder de zonnenbank.

Bungalowpark aan zee

Genieten op een bungalowpark aan zee

Kortom, wilt u vakantie vieren aan zee in Noord-Holland? Kom dan voor een heerlijke vakantie of weekend weg naar Bungalowpark Campanula. 

Boek nu