Menu

Bungalow huren in Noord-Holland

Een bungalow huren in Noord-Holland? Boek een luxe accommodatie op Bungalowpark Campanula en geniet van een heerlijke vakantie of weekend weg aan de kust!

Op loopafstand van het strand

Op loop- en fietsafstand van het Noord-Hollandse strand vindt u in Sint Maartenszee ons gezellige bungalowpark Campanula. De prachtige strandomgeving nodigt u uit om leuke uitstapjes te maken. Elk seizoen brengt eigen karakteristieke momenten met zich mee. Wilt u deze momenten zelf ervaren? Kom dan ook een bungalow huren in Noord-Holland op bungalowpark Campanula.

Bungalow huren Noord Holland

Luxe bungalow huren in Noord-Holland?

Voor een bungalow in Noord-Holland bent u bij bungalowpark Campanula aan het goede adres. Onze luxe chalets aan zee zijn geschikt tot 6 personen. Ideaal om met uw gezin van een welverdiende vakantie te genieten! Onze bungalows in Noord Holland bieden veel privacy en ruimte waardoor u echt kunt bijkomen tijdens uw vakantie.

Tip: wilt u met uw hond vakantie vieren? Ook dat kan. Uw trouwe viervoeter is van harte welkom in onze bungalow Type A voor 4 personen en in onze bungalow Type A voor 5 personen.

Ontdek alle luxe bungalows

Bungalowpark aan zee

Park Campanula is een luxe en fijn bungalow aan zee in Noord-Holland. Voor veel mensen is dit de ideale vakantiebestemming. Hier geniet u van een vakantie aan zee, maar ook van een bruisende omgeving. Rondom ons park zijn vele leuke activiteiten te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een dagje Amsterdam of de kaasmarkt in Alkmaar, beleef Bloeiend Zijpe of wandel in de duinen. Daarnaast is er ook op ons park veel te doen met tennisbanen, midgetgolf en een overdekt zwembad. Een bungalow huren Noord Holland is dan ook een onvergetelijke beleving!

BOEK NU

Groepsaccommodatie in Noord-Holland huren

Zoekt u een groepsaccommodatie voor een gezellig weekend weg met vrienden? Of wilt u graag met het hele gezin op vakantie? Hoeve de Hofstee biedt ruimte aan 11 personen. De groepsaccomodatie heeft een sfeervolle inrichting en u heeft alle faciliteiten bij de hand. In Hoeve de Hofstee wordt het een heerlijke vakantie in Noord-Holland aan de kust! 

MEER INFO & BOEKEN

Bungalow huren Noord Holland