Menu

Bungalow aan zee

Kunt u ook ultiem genieten van een vakantie aan de kust? Een heerlijke zon, zee en strand vakantie boekt u bij Bungalowpark Campanula. Dit kleinschalige bungalowpark vindt u aan de Nederlandse kust! Boek een bungalow aan zee en geniet van een fijne en relaxte vakantie.

Luxe bungalow aan zee

Bungalows zijn luxe accommodaties om de vakantie in door te brengen. Het gemak van de badkamer en de wc is voor veel vakantiegangers een belangrijke voorkeur. Ook heeft u in de bungalows een eigen keuken. De bungalows zijn dan ook voorzien van alle benodigde facilieiten. Daarnaast is het tegenwoordig ook door velen gewenst om contact met het thuisfront te houden. Vandaar dat in al onze bungalows aan zee internet gratis te gebruiken is. Even snel een berichtje dat jullie veilig zijn aangekomen of alvast wat foto's versturen. Dat is het gemak van gratis Wi-Fi.

Een bungalow huren Noord Holland is een uitstekend plan wanneer u tijdens uw vakantie wilt verblijven in een luxe accommodatie in een leuke omgeving. We hebben verschillende soorten bungalows, geschikt voor 4 tot 11 personen.

Bungalow aan zee

Bungalow aan zee boeken?

Waarom zou u voor bungalowpark Campanula moeten kiezen? Natuurlijk omdat we aan zee liggen en u bij ons een luxe bungalow aan zee kunt boeken. Maar ook onze uitstekende faciliteiten voor jong en oud spelen een belangrijke rol op ons bungalowpark. Een overzichtje van wat wij u te bieden hebben:

Tijdens uw verblijf op het bungalowpark kunt u van de meeste faciliteiten kosteloos gebruik maken. Voor sommige faciliteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.

BOEK EEN BUNGALOW AAN ZEE

Natuurrijke omgeving bij het strand

Bungalowpark Campanula heeft een prachtige ligging, vlakbij het strand en in het baplaatsje Sint Maartenszee. Het park ligt in een oerhollandse omgeving met mooie groene velden en bossen. Het park is dan ook prachtig groen gekleurd in de zomer. Hier komt u helemaal tot rust midden in de natuur, maar ook vlakbij het strand. De bungalows zijn gelegen op de mooiste plekjes van het park. U heeft veel ruimte rondom uw bungalow aan zee en ook geniet u hier van uw privacy. 

Onze tips voor de leukste activiteiten aan zee

U huurt een bungalow aan zee op Bungalowpark Campanula? Dan is het leuk om ook in de omgeving verschillende activiteiten te ondernemen. Natuurlijk kunt u altijd een dagje zwemmen in zee, met uw kinderen naar schelpen zoeken of de hoogste zandkastelen bouwen. Ook zonnebaden en een goed boek lezen behoren tot de mogelijkheden.

Maar er is nog veel meer te doen rondom ons bungalowpark in Noord-Holland. Bezoek bijvoorbeeld het Marinemuseum in Den Helder. Dit museum verteld de rijke Marinegeschiedenis die ons kleine land kent. Daarnaast kunt u hier een echte onderzeeër bezoeken. Een uniek dagje weg dus! 

Aanrader: de Schoorlse Duinen

De Schoorlse Duinen zijn ook heel mooi om te bezoeken tijdens uw vakantie. Deze duinpartij is de hoogste van Nederland. Dat betekent een heleboel klim en daalwerk dus. De Schoorlse duinen worden door veel vogels gebruikt als broedgebied. Hierdoor is er een hele grote verzameling verschillende vogels. Erg leuk om te zien vinden wij.

Gezellige steden in de regio

Ook kunt u verschillende steden in de regio bezoeken. Een daarvan is natuurlijk Amsterdam. De hoofdstad van Nederland biedt gemakkelijk een aantal dagen aan activiteiten. Zo kunt u er heel erg veel musea bezoeken, lekker shoppen, geweldig uit eten en heerlijk rondlopen.

Hetzelfde geldt voor Haarlem. In Haarlem moet u zeker de Sint Bavokerk bezoeken. De kerk vormt het middelpunt van de stad, en u kunt er niet omheen de prachtige kerk van binnen te bekijken. Voor kunstliefhebbers is het Frans Halsmuseum in het centrum van Haarlem een echte aanrader.

Ontdek al onze tips voor uitjes in de regio

Kies uw favoriete bungalow uit

Al onze bungalows aan zee zijn prachtig gelegen op ons bungalowpark. Geniet tijdens uw welverdiende vakantie van veel privacy en ruimte. Met familie, vrienden, collega's of met uw eigen gezinnetje? Onze bungalows aan zee zijn er in diverse soorten en maten, voor zowel 4 personen als 6 personen. Zoek en boek hieronder uw favoriete bungalow aan zee.

Uw favoriete bungalow aan zee reserveren