Menu

Bungalow aan zee

 

Zoekt u een bungalow aan zee? Ontdek de accommodaties van Bungalowpark Campanula ana de Nederlandse kust!

Luxe bungalow aan zee

Bungalows zijn luxe accommodaties om de vakantie in door te brengen. Het gemak van de badkamer en de wc is voor veel vakantiegangers een belangrijke voorkeur. Daarnaast is het tegenwoordig ook door velen gewenst om contact met het thuisfront te houden. Vandaar dat in al onze bungalows aan zee internet gratis te gebruiken is. Even snel een berichtje dat jullie veilig zijn aangekomen of alvast wat foto's versturen. Dat is het gemak van gratis Wi-Fi.

Een bungalow huren Noord Holland is een uitstekend plan wanneer u tijdens uw vakantie wilt verblijven in een luxe accommodatie in een leuke omgeving.

Bungalow aan zee

Bungalow aan zee boeken?

Behalve het gemak die u ervaart bij een bungalow aan zee dragen onze faciliteiten daar ook aan bij.

Tijdens uw verblijf op het bungalowpark kunt u van de meeste faciliteiten kosteloos gebruik maken. Voor sommige faciliteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Boek een bungalow aan zee

Ruim aanbod bungalows

Al onze bungalows aan zee zijn prachtig gelegen op ons bungalowpark. Geniet tijdens uw welverdiende vakantie van veel privacy en ruimte. Met familie, vrienden, collega's of met uw eigen gezinnetje? Onze bungalows aan zee zijn er in diverse soorten en maten, voor zowel 4 personen als 6 personen.