Menu

Een bungalow huren tijdens Sail Den Helder?

Van 20 tot en met 23 juni a.s. vindt in de buurt van Park Campanula een uniek evenement plaats, namelijk Sail Den Helder. Park Campanula ligt in Sint Maartenszee op 20 minuten rijden van Den Helder. Wanneer u tijdens Sail Den Helder overnacht bij Park Campanula heeft u van beiden het beste. Enerzijds kunt u genieten van het strand en de rustige omgeving van Sint Maartenszee en binnen 20 minuten staat u op één van de interessantse evenementen dat de Kop van Noord-Holland u kan bieden.

Sail Den Helder

Bungalow bij Park Campanula

Overdekt zwembad

Tennisbanen

Zwembadbar

Omgeving

Bungalowpark Campanula is een klein en mooi gelegen bungalowpark te Sint Maartenszee op fiets- en loopafstand van het Noord-Hollandse strand. Met de auto bent u binnen 20 minuten in Den Helder. Ons park en de omgeving biedt u sportief vertier zoals wandelen, fietsen en zwemmen.

Maar ook op cultureel gebied is er van alles te doen. De steden Alkmaar, Schagen en Hoorn bieden veel historie, maar ook de plaatsen Bergen, Schoorl en Callantsoog zijn gezellig en interessant.  

Op ons park heeft u de beschikking over een overdekt zwembad met sauna, diverse speeltuinen, een sportveld, midgetgolfbaan, tennisbanen en een wasserette. De bungalows zijn voorzien van alle gemakken en verdeeld in vier verschillende typen, van comfortabel naar nog meer luxe.